2013. június 1., szombat

Sötét tánc- 6. fejezet


6. fejezet
Edda- Régóta vártam

(erotikus jelenetet tartalmaz)
 

Gyönyörű nyári nap volt. Lucifer a halandók világában töltötte az időt. Régóta nem járt fent, és ismerkedett az új világgal, ám nem ez volt a valódi ok, amiért idekeveredett.
A folyó partján sétált éppen, amikor megpillantotta a Nőt, akit már 500 éve nem látott.
A lány a korlátnál állt, szőke loknijait felkapta és összekuszálta a szél, búzakék, hosszú ruhája fodrozódott az alakja körül. Olyan volt, mint egy angyal, és igazából az is volt.
Az angyalok 500 évenként egy napot tölthetnek az emberek között, persze ha akarnak. Ez volt az egyetlen dolog, amiben szabadon dönthettek.
Amikor először meglátta azonnal beleszeretett, de az angyalok között előre elrendezett házasságok vannak, hogy az utóduk a két fél legjobb tulajdonságait örökölje, és Lucifernek mást kellett volna elvennie.
 Az emberek szabadon választhatták a szerelmüket, de ez az angyaloknak nem volt szabad, miféle igazságtalanság az, hogy Isten első teremtményei nem rendelkezhetnek a szabad akarattal?   Ez volt az egyik ok, amiért Lucifer fellázadt. Aztán őt és követőit letaszították a Pokolba, és kitiltották őket e Mennyből. De a Halandó világból nem.
És ez volt az a hely, ahol végre szabadon találkozhatott a nővel, akinek a szívét adta és feláldozta angyali mivoltát.
Az első találkozásuk pontosan azután történt, hogy a lázadást leverték. Csodálatos napot töltöttek együtt. Lucifer egy füzetet adott kedvesének, és egy fiolát, amiben az ő vére van.
-Soha nem fog kifogyni. Ha ezzel írsz, tudsz nekem üzenni, csak gondolj rám amikor írod.
Azóta csak így tudtak beszélni egymással, kivéve azt a napot, amikor az angyal a földre látogathat.
Most pedig, 500 év után újra itt állt előtte teljes valójában. Amikor meglátta hatalmas mosollyal az arcán üdvözölte. Lucifer erősen átölelte és megpörgette, majd beleveszett az arannyal átszőtt tengerkék szempár tekintetébe.
-Szerelmem.
-Kedvesem.
A lány hangja végigsimogatta a lelkét. Kezének érintése meggyújtotta érzékeit, Vére helyén a vágy forró lávája kavargott. Két kezébe fogta és félredöntötte a fejét, majd vad csókot lehelt puha, eperszínű ajkaira.
Kezével beletúrt a fényes, selymes fürtökbe, orrában az angyalokra jellemző akácméz illata kavargott, egy csipetnyi mentával keverve, ami a lány sajátja volt.
A nappalt a városban töltötték, sétáltak, ugyanis nappal a lányt figyelhették. Ha eltűnt volna, azonnal kiderül kettejük kapcsolata és az nem lett volna jó.
De éjjel, a démonok idejében Lucifer könnyűszerrel eltüntethette a nyomaikat.
Egy tetőtéri lakásba vitte őt, egy lassú dalra táncoltak az ablakon át beszűrődő holdfényben. Az angyal fehér alakja körül halvány aura izzott és Lucifer meg sem bírt szólalni a látványtól. Nem először voltak együtt, de mindig letaglózta a nő szépsége és kedvessége.
A lány odaállt elé, kigombolta a fekete inget, majd lassan lecsúsztatta a férfi izmos vállán. Lucifer átölelte, a hátát simogatta, míg ő végigcsókolt minden heget a testén. Forró lehellete perzselte a bőrét, ahogy lassan minden háborús sérülésen végignyalt. A férfi felhúzta magához, amikor a nő már a csípőjénél kezdett hozzá a lassú kínzáshoz, és szájon csókolta. Most ő következett, és minden percet ki akart élvezni. Az ajkairól finoman áttért a nyakára, gyengéden harapdálta a puha bőrt, keze közben az egyik szőke hajtincset csavargatta, a másikkal lehúzta a ruha zippzárját, ami halk suhogással a földre hullt.
Lucifer hátrált egy lépést és beitta a látványt. Hófehér bőre ragyogott a szerelemtől, szeme szikrázott, szőke fürtjei életre keltek a teste körül. Kinyújtotta felé a kezét, és magához húzta, arcát a vállgödrébe temette és apró csókokat adott rá. Felnézett a nőre, engedélyre várva, hogy végre birtokba vehesse a testét, és a nő mosolyogva bólintott. Fejét a mellére hajtotta, szájával ingerelte miközben a keze levándorolt a testén a legérzékenyebb pontjáig. Addig ingerelte, míg megérezte a nedvét az ujjain. Ekkor letérdelt elé, felvette a kezét és a vállára rakta, hogy kapaszkodjon bele, és ő megtette, majd csókokkal borította el.
Nyelvét hosszan végighúzta a szemérmén, közben átölelte és a csípőjét simogatta. Még közelebb húzta magához. Olyan szorosan tartotta, hogy a nő moccanni sem bírt, miközben ő szenvedélyesen nyalta őt addig, amíg elélvezett. Aztán a karjába kapta és az ágyhoz vitte, ahol folytatta, amit elkezdett. A Nő a hajába túrt, térdét feljebb húzta, és teljesen felkínálta magát neki, Amikor Lucifer felnézett a szemébe a saját vágyát látta csillogni a szemeiben, megnyalta a száját és felkúszott a nőéhez, hogy mélyen megcsókolja.
Csípője hozzádörgölődött az övéhet, amikor megérezte, hogy lehúzza a sliccét és kiszabadítja lüktető férfiasságát.
-A tiéd vagyok hercegem- suttogta a fülébe.
-És én a tiéd angyalom.
Azzal mélyen a nőbe temetkezett. Lassan, elnyújtva szeretkeztek a holdfényben, és mikor egyszerre érte el őket szenvedély hulláma Lucifer érezte, hogy a szívük is egyszerre ver, ők ketten egy lélek két fele voltak.
Kielégülve hanyatlott a nő mellé és összeölelkezve várták a hajnalt.

Lucifer megrázkódott az emlék hatására, felnézett és a Pokolban volt. De nélküle minden egyes napja maga volt a Pokol, még amikor a Mennyben volt akkor is.
Ebbe a trónterembe egyedül Azazel tudott hívás nélkül belépni, Lucifer csak számára engedélyezte, így ha zárva voltak az ajtók nem volt senki, aki megláthatta, vagy meghallhatta volna.
Megdörzsölte a szemét és mély levegőt vett.
-Szeretlek- suttogta a  sötétségbe- Szeretlek…Haniel.

1 megjegyzés:

  1. Jaj Rori, miért csinálod ezt?????????? Még-még-még és még többet akaroooooooooooooook! :D

    VálaszTörlés